Wie is Yve?

Mijn naam is Yve. Ik voel me een geluksvogel want ik heb van mijn passie mijn werk kunnen maken. Toen ik besloot als zelfstandige te gaan werken ging er echt een wereld voor me open. Door de jaren heen ben ik mezelf blijven ontwikkelen, daardoor kon ik anderen nog beter helpen dan toen ik in de hulpverlening werkte. Vanwege mijn eigen gevoeligheid ging dat stapje voor stapje. Ik kwam in mijn eigen kracht en hoe! Ben jij ook gevoelig en wil jij leren jezelf te ontwikkelen? In dat geval raad ik je aan te investeren in de ontwikkeling van jouw mooie en bijzondere zelf, zodat jij jouw eigen kracht kunt ervaren en uitvoeren. Het heeft mij opgeleverd dat ik me rijk voel en een blij en tevreden mens ben, en dat gun ik jou ook.

‘Het leven is niet maakbaar, maar het is wel leuk te maken.’

Mijn leven ging de eerste 45 jaar echt niet over rozen maar sinds de laatste jaren LEEF ik mijn droom. Ik woon weer in Nederland na 4 jaar in Suriname en 7 jaar op Curaçao te hebben gewoond,  en werk internationaal via de digitale snelweg. Tijdens onze sessies kunnen we gebruik maken van tools Whatsapp, Skype telefoon en Skype video.

‘In eerste instantie werkte ik op diverse spirituele bellijnen, pas daarna ontstond het chatten. Ik heb ruim vijf jaar als chatconsulent en manager gewerkt bij een chatlijn. Via het Internet kan ik veel meer mensen helpen en begeleiden, daarnaast geeft het me veel meer ruimte om van het leven te genieten. Het leven staat niet stil en door de jaren heen heb ik me ontwikkeld als een deskundige ervaren coach die een luisterend oor heeft, maar die je ook tips en adviezen kan geven zodat jij weer lekker in je vel komt. Opgeleid in de hulp- en dienstverlening, miste ik die ene – oh zo belangrijke – tussenschakel tussen professioneel werken of werken vanuit mijn hart. Inmiddels heb ik een eigen werkmodel ontwikkeld wat toepasbaar is op alle gebieden van jouw leven.

Waar kan ik je mee helpen?
Met het ontwikkelen van je talenten en het grijpen van de kansen die op je pad komen, zodat jij zoveel mogelijk uit het potentieel van jezelf kunt halen. Ik wil je graag stimuleren en motiveren om met je talenten en vaardigheden aan de slag te gaan zodat jij blij, tevreden en succesvol in het leven kunt staan.

Werkervaring:
Via het jongerenwerk/maatschappelijk werk ben ik voor mezelf begonnen. Inmiddels ben ik al jarenlang werkzaam als Tarot specialist, hypno- en regressietherapeut, psychosociaal therapeut en allround coach in de spirituele branche. In eerste instantie werkte ik op bellijnen en in mijn praktijk. Op dit moment werk ik uitsluitend online via het Internet.

Het leven staat niet stil en door de jaren heen heb ik me ontwikkeld als een deskundige en ervaren coach die een luisterend oor heeft, maar die je ook tips en adviezen kan geven zodat je weer goed in je vel komt. Opgeleid in de hulp- en dienstverlening, miste ik die ene -, oh zo belangrijke – tussenschakel tussen professioneel werken of werken vanuit mijn hart. Inmiddels heb ik een eigen werkmodel ontwikkeld wat toepasbaar is op alle gebieden van jouw leven.

Ik wil je stimuleren en motiveren om met je talenten en vaardigheden aan de slag te gaan zodat jij blij, tevreden en succesvol in het leven kunt staan.

Opleidingen:
Diverse coachingsopleidingen, psychosociale dienstverlening, aura- chakra healing en reading, Reiki, Voyager en Crowley tarot. Daarnaast nog een flink aantal andere workshops/cursussen en opleidingen gedaan wat maakt dat we samen een traject op maat voor jou kunnen maken.