Motivatie coaching

Motivatie coaching

Misschien herken je deze zin:

‘Eigenlijk heb ik alles in het leven bereikt waarvan ik dacht dat ik er blij en tevreden mee zou zijn.’

Eigenlijk heb je alles; een fijne partner, lieve gezonde kinderen, die ene heel erg leuke baan, en toch… Toch mis je iets en is het lastig om te benoemen wat het precies is.’

Je wilt zo graag gelukkig zijn en vooruitkomen in het leven, maar keer op keer krijg je te maken krijgt met oude ingesleten patronen. Of misschien loop je klem op de baan waarbij jij je niet gewaardeerd voelt, mensen die over je grenzen heen gaan, de partner waarbij je het gevoel hebt de kar in je eentje te moeten blijven trekken, benoem het en er is een oplossing voor.

Kriebelt er bij jou iets, zou jij je leven willen omgooien en je weet niet precies hoe?

Jouw leven kan veranderen maar daarvoor is het wel belangrijk dat je stappen gaat zetten. Dat het belangrijk is je te realiseren dat je dingen mag gaan doen.

‘Geluk een kwestie van pure mazzel; maar in veel gevallen helpt het nemen van de juiste beslissingen je echt wel een handje.’

Durf jij te dromen, of nog een stapje verder, durf jij jouw dromen te volgen? Veel mensen hebben de meest prachtige dromen, maar blijven hangen in de uitvoering omdat ze de eerste stap niet durven zetten. Loop jij hier ook tegenaan, en staan er voor jouw gevoel obstakels in de weg? Denk er dan eens over na om je hierbij te laten coachen. We gaan samen kijken wat je precies nodig hebt zodat je die stappen wel kunt gaan zetten.

Ik daag je uit en vraag je jezelf een fijn leven te gunnen, zodat jij blij en tevreden in het leven kunt staan.