Dankbaar dag #7

Goh, dit is alweer de zevende dag en ik heb nog zoveel onderwerpen over waar ik dankbaar voor ben…

Nu hadden de meeste mensen vast van me verwacht dat ik eerder zou schrijven over mijn WERK. Vroeger zou dit inderdaad in de top 3 terecht zijn gekomen, maar daar is een verandering in gekomen.

Werk verschaf me inkomen en daar ben ik als ZZP-er zeker dankbaar voor, maar nadat ik vorig jaar in een burnout terecht kwam, is er een knop omgegaan… Ik zag in, dat 15 jaar aan een stuk door werken als een malle me niet had gediend. En ja, ik had het heel erg goed, maar met minder druk red ik het ook prima. Dus ben ik dankbaar voor mijn werk? Ja, ik ben absoluut dankbaar dat ik al zoveel mensen heb kunnen helpen, en dat worden er vast nog een heleboel meer, maar wel op mijn tijd en tempo… Ik plan minimaal een vrije dag per week, en verder doe ik alleen nog maar waar ik heel erg blij van word. Of dat nu in de tuin is met het zonnetje op mijn gezicht of een lange wandeling of lekker bankhangen met Netflix: ik neem tijd voor MEZELF.

Vandaag ga ik dus lekker NIET werken, en ga ik optimaal genieten van mijn omadag met Vani. :). Hij is bijna twee en dwingt me in het NU te leven. Dat is ook iets om heel erg dankbaar voor te zijn…

Fijne dag,

Liefs Yve <3