Dankbaar #dag 3

Ik ben heel erg blij en dankbaar dat ik vijf geweldige kinderen in mijn leven heb. Drie van mezelf en een schoonzoon en schoondochter uit duizenden!!! Dan heb ik het nog niet eens gehad over de extra bonuskinderen die in en uit ons huis lopen want die zijn er ook!

Waar ik nog het meest dankbaar voor ben is de BAND die ze onderling hebben met elkaar. Als er een gezin is waar SAMEN het kernwoord is, dan is het wel bij dit stel. Ze zijn alle drie totaal anders van karakter maar ze steunen elkaar door dik en dun. We hebben pittige tijden gehad, en allemaal stonden ze er als een blok voor elkaar. Dat is prachtig om te ervaren. Vanwege mijn werk hoor ik vaak genoeg andere verhalen en dan kan ik alleen maar heel erg blij en dankbaar voor zijn dat het bij ons anders gaat.

Geef een reactie