Dankbaar #dag 2

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik heel erg betrokken ben bij de opvoeding van mijn kleinkinderen.

Dit is nooit zo bedacht, het is op een natuurlijke manier ontstaan toen we nog op Curaçao woonden. In het eerste huis woonde ik op het erf van mijn dochter en schoonzoon en na onze verhuizing had ik een groot basement onder hun villa. Het mes sneedt aan alle kanten, ik vond het gewoon gezellig als ik zo af en toe een baby over kon nemen. Dat het ook heel erg praktisch was om met drieën alles te delen was gewoon een feit. 🙂

Ik ben dankbaar dat ik medeopvoeder ben van twee prachtige kleinkinderen. Natuurlijk kan ik ze soms wel eens achter het behang plakken als ze strontvervelend zijn, maar het gevoel dat mijn hart overloopt van liefde is er veel vaker…

Zowel Zairah van vier als Vani van bijna twee jaar, halen het allerbeste in me naar boven. Ik ben weer kind met de kinderen en dat maakt dat mijn hart danst van plezier…

Fijne dag,

Liefs Yve

Geef een reactie