Hypno- en regressietherapie


Loop jij met bepaalde angsten rond of heb je overtuigingen die je in de weg zitten? Of wil je net dat ene duwtje in de rug dat je over je blokkades heen helpt?

Vervelende ervaringen uit het verleden kunnen veroorzaken dat je angsten of blokkades hebt opgebouwd. Dat is vervelend want die belemmeren je om vrij en blij in het leven te kunnen staan. Het kan zijn dat jij het jezelf niet bewust bent, maar ergens knabbelt er een oude herinnering of overtuiging op de achtergrond. Door contact te maken met jouw onderbewustzijn kom je weer in contact met deze oude herinneringen.

Stel je voor…
Je doet je stinkende best je bedrijfje op te bouwen maar het lukt je niet om vooruit te komen. Je voelt of weet dat iets je belemmert om volop te kunnen knallen, maar je ziet niet waar het aan ligt. Ondanks het feit dat jij er heel veel tijd en energie in steekt om er iets moois van te maken, staat er iets in de weg.

Wat levert hypnotherapie je op?

Een AHA-moment, meer zelfvertrouwen en gemoedsrust. Gun het jezelf om beter in je vel te komen zodat je meer van het leven kunt gaan genieten.