Coaching

Ben jij een Spiritueel Coach? Werk je op een telefoonlijn, bij een chatlijn of heb je een eigen praktijk?

Zou jij graag veel succesvoller willen zijn dan je nu bent?

Ik kan je hierbij helpen!

Tijdens de sessies met andere coaches ben ik grofweg DRIE belangrijke dingen tegengekomen:

  • ONZEKERHEID, het maakt dat je dingen niet durft te benoemen. Daarnaast leg je de lat voor jezelf vaak veel te hoog en juist dan ga je de fout in.
  • Je WERK te goed willen doen. Hierdoor mis je het allerbelangrijkste wat een klant nodig heeft; empathie. Je wilt je werk zo goed doen dat je niet ingaat op de echte hulpvraag van de klant.
  • Niet goed AFSTEMMEN met de klant. Jullie spreken allebei een andere taal, de klant begrijpt hierdoor niet wat jij zegt en dat is een gemiste kans voor jou op een vervolgcontact.

Ik leer je op een eenvoudige manier hoe je hiermee om kunt leren gaan. Op een open en heldere, maar vooral erg eerlijke en nuchtere manier kijken we samen waar je tegen aanloopt of waar de blokkades liggen die je nu belemmeren om blij en succesvol te zijn in je werk.

SAMEN is ons sleutelwoord, maar ik verwacht wel dat je gemotiveerd bent. We gaan aan de slag zodat jij vrij, open en blij in het leven kunt gaan staan. We gaan op zoek naar je talenten en bekijken hoe we deze kunnen gaan ontwikkelen zodat jij het allerbeste uit jezelf kunt halen.

Samen is het sleutelwoord voor jouw succes!!!

Of het nu gaat om communicatietraining, het werken aan je onzekerheid, deskundigheidsbevordering, of wat dan ook?

Samen komen we er wel uit.