Dankbaar #dag 4

Waar ik het nog niet over heb gehad, en wat voor mij echt een LEVENSBEHOEFTE is, zijn de echte vrienden die ik in mijn leven mag hebben. Ik ben zo dankbaar dat ze in mijn leven zijn.

Ik zeg echte vrienden, en daar bedoel ik mee, mensen met wie je kan lachen en huilen. Mijn defintie van vriendschap is: mensen die er voor elkaar zijn als het goed gaat, maar die het ook snappen als het even wat minder gaat en ik onder een steen kruip. Mijn vrienden beginnen niet meteen over zichzelf te praten als ik iets probeer te vertellen, maar kunnen zelf ook erg goed luisteren…

Ik durf het bijna niet te zeggen maar over 3 jaar vieren Annet en ik ons 50-jarig jubileum. OMG wat hebben we veel meegemaakt samen, soms met een lach, soms met een traan. We kunnen elkaar een jaar niet zien en dan nog is het een gevoel van thuiskomen, Het is een intense vriendschap van elkaar begrijpen ondanks onze verschillen. Gewoonweg omdat we een geschiedenis hebben opgebouwd met elkaar. Als wij elkaar zien is het bijpraten wie er gestorven, gescheiden en geboren is (ja echt!!!), en vervolgens pakken we de draad weer op waar we hem de vorige keer hebben laten liggen. Dit is 50 Jaar geschiedenis, 50 jaar liefde, echte vriendschap, begrip en dankbaarheid… Ik hou van jou <3

Lieve Kitty, je bent mijn kook-, lach-, huil en genietbuddy. We zijn twee oude heksen bij elkaar en lachen heel wat af samen, het enige wat er ontbreekt zijn de bezemstelen maar die komen er vast ook nog een keer 🙂 Lief, gek mens, ik hou van jou om wie je bent <3

Dan last but not least; mijn dochter Djelay. Lieverd, ik hoop dat jij met jouw dochter net zo’n bijzondere band mag ervaren als de band die wij samen hebben. We hoeven elkaar alleen maar aan te kijken en dan weten we precies hoe laat het is 🙂 Ik heb je ooit eens gezegd; Je bent mijn dochter, niet mijn vriendin, daar moet ik op terug komen. Er is niemand op de hele wereld die mij zo goed begrijpt als jij. Zelfs als je me niet begrijpt, heb je er geen mening over. Er is ook niemand op deze wereld, die mij zonder oordeel op mijn bek kan laten gaan dan jij 🙂 en daar ben ik je heel dankbaar voor. Dankjewel voor wie je bent, ik hou van jou tot de zon, de maan, de sterren en weer terug…

En jij.., lieve lezer. Durf jij tegen je vrienden te vertellen dat je van ze houdt? Het is nooit te laat ermee te beginnen!!!

Heel veel liefs,

Yve <3

Geef een reactie